onsdag den 2. maj 2012

Siden sidst!

Jamen hold da helt kæft der er jo sket en hel del siden sidst, kan ikke engang huske sidst jeg lavede et blogindlæg faktisk....
Der har bare været så meget at se til, fodbold startede jo lige pludseligt med træning hver eneste dag! Eller søndag var der hviledag, men så var der kampe næsten hver anden dag, og skole, venner, familie og kæreste der skulle bruges tid på. Når ja har da jo fået mig en kæreste:-) Eller nu har vi så været kærester i to måneder idag/igår d. 2 maj, men det tror jeg ligesom i allerede har fundet ud af via facebook;-)

Så har det jo været påske, og her kom jeg sgu på æggejagt, det var nu altså meget skægt! Så render man rundt i haven efter æg der enten indeholder penge eller slik:-) Hos Tammys familie fik jeg lov at være den der gemte dem, og der syntes jeg jo det var lidt sjovt at putte æggene op i træerne hvor de små børn ikke kunne nå, det syntes de så tilgengæld ikke.. Men i får da lige lidt billeder!

Uden makeup og det hele, ja det er fint.

Finder man lige et lille æg?

Så skal der gemmes æg!

De små børn gik fuldstændig amok haha!


Påskeæg blev der selvfølgelig også malet!;-)
Vi havde Courtney, Ashtin og Colt over til at hjælpe os!
Ser dejlig træt ud haha!

Men som sagt er jeg jo begyndt at spille fodbold siden sidst, sæsonen er næsten slut nu faktisk hahaha. Vi har ikke ligefrem vundet en masse kampe det ville være synd at sige, men jeg har scoret 12 mål indtil videre og det er jeg sgu ret stolt af!:-) Spiller midtbane hvilket ikke ligefrem er min plads, da slet ikke hvis du spørger min kondition! Har været i avisen flere gange hvilket er ret coolt hvis jeg selv skal sige det haha. Her er lidt random billeder:
Men ja har jo så fået mig en kæreste, og hans navn er O'Shae. Idag har vi "facebook officielt" været kærester i 2 måneder, men vi snakkede nu noget tid før det:-) Han er bare super sød, men der er selvfølgelig mange der spørger hvad så når du tager hjem? Og vi er begge afklaret med at så slår vi op, det lyder måske barsk nok men et lang distance forhold som det ville ikke fungere! Jeg siger ikke det bliver nemt bare at slå op, men det må vi jo så tage til den tid, det gider jeg ikke tænke på nu!
Ja det er så O'Shae og jeg:-)Var også så fandens heldig at få en påskepakke! Endnu engang har Familien Westermann bare været så super skønne og dejlige!Der var lækkert påskeslik, kort, skjorte og solbriller lækkert! Tusind tak skal i ha', ser frem til snart at se jer ude i haven!:-)

Vi har jo også haft Prom, hvilket var meget bedre en homecoming hvis du spørger mig, måske var det fordi jeg havde en date, men en dejlig aften det havde jeg ihvertfald! Der havde dog været problemer da jeg havde bestilt min kjole på nettet og da jeg så fik den 3 dage før jeg skulle bruge den kunne jeg sgu ikke passe den! Jane en ven af familien fik det heldigvis fikset, ved sgu ikke hvad jeg ellers skulle have gjort! Lidt billeder skal i ha', selvom i nok allerede har set dem alle på facebook.Torsdag og fredag er der May Fete, men det vil jeg gemme til et andet indlæg når jeg har lidt billeder og sådan, det er en lidt mærkelig ting at forklare. Tager også til Chicago lørdag med alle udvekslingsstudenterne så det glæder jeg mig til! Lidt storbyliv har jeg altså brug for!!:-) Når men det var alt for denne gang, håber snart jeg får skrevet et andet indlæg(forhåbentlig næste uge), og jeg undskylder hvis der har været lidt stavefejl og sådan men det skulle altså gå lidt stærkt.

Forresten:

MANDAG D. 18 JUNI KL. 13:20 LANDER JEG I KASTRUP LUFTHAVN:-) 

Ps. tjek lige vejret ud for næste uge herover!Ingen kommentarer:

Send en kommentar