lørdag den 3. december 2011

Jul, jul og mere jul!

Wuhuuuu så blev det også december! :-)))) Når men dette indlæg bliver nok en smule langt, men jeg har en del at sige, og billeder at vise. Så bær over med mig <3

Først og fremmest tillykke til Batul der fyldte 20 år torsdag, er super ked af at jeg ikke kunne være der, men jeg lavede en fødselsdagsvideo til dig, så jeg ved at du har tilgivet mig <3

Apropos torsdag, så var det jo d. 1 december! Yeeeeah, som jeg dog elsker jul, dog hader jeg kulde, dilemma? Ja det tror jeg vist nok! Men det er efterhånden lidt for længe siden jeg har blogget, så hvis vi kan skrue tiden tilbage til efter thanksgiving hvor vi pyntede op i hele huset. Så mindes jeg nemlig, at jeg lovede nogle billeder :-) I kan få nogle af juletræspyntnings processen, desværre må i vente med at få billeder af huset med alle julelysene, da vi endnu ikke har fået det hele på plads.

Tammy og jeg :-)

Brendon forsøgte at flygte bag om juletræet, men den går ikke makker!

Højt fra træets grønne top, la la la la la la.

Jeg fik æren af at sætte englen på :-) (jep jeg ligner lort, og hvad sååå?)

Family photo. (Vil sige til vores forsvar, at det var en af de dage, hvor vi rendte rundt i nattøj og lignede, ja det kan i jo så selv se)
Her ser i så det endelige resultat :-)

Når men sidste søndag var det jo 1. søndag i advent, og hvis i husker tilbage havde min mor jo været så sød at sende os alle gaver. Så søndag aften sad vi alle samlede i stuen, og åbnede gaver en efter en :-) 

 
Breana :-)

Brendon åbner sin lille sprællemand :-)

Amandas tur :-)

Don og Tammy til at få advents gaver :-)

Sidst, men ikke mindst! :-) - MIN TUR

En af tingene Don og Tammy fik var et kalenderlys :-)
Godt vi fik et kalenderlys, for det har de altså ikke herover(skandale)! Når men adventsgaver er ikke noget de plejer at gøre "over here", så det er meget sjovt at kunne få lov at introducere det for dem :-) De blev super glade, så det var jo dejligt.

Men d. 1 december gemte der sig også lidt ekstra gaver fra min mama <3
Der sneg sig et kæmpe smil på mine læber, da jeg åbnede min pakke, og så dette.

Amanda, Breana og Brendon fik også en julekalender, en anden ting de ikke rigtig gør herover.

Brunkager, ordbog til familien og dansk flag <3 (det har taget 6 dage og spise en hel æske brunkager, så jeg tror de kunne lide dem, for jeg har kun selv fået 3-4 stykker)

Der blev lige tilføjet lidt til træet ;-)
 Men det er altså bare deeeejligt at vågne op hver morgen, og få lov at åbne en låge i min julekalender. Det er også bare deeeejligt at komme hjem fra skole, og ligge mig under dynen, og se dagens afsnit af julekalenderen. Jul, jul jul - jeg elsker dig <3

En ting vi alle ved, er at der høre gaver med til julen :-) og for første gang nogensinde, er jeg næsten allerede færdig med at købe julegaver. Gaverne skal selvfølgelig også pakkes lidt lækkert ind, så her forleden tog jeg et smut forbi Wallmart og købte ind.
 Jeg har besluttet at køre blåt tema i år, bare for at matche for en gangs skyld :-)

Idag modtog jeg en pakke fra familien Westermann, da jeg åbnede pakken, var jeg næsten ude i et lille hop af glæde :-) For inden i pakken lå 24 pakker og et brev. Jeg har fået min egen pakkekalender, kan ikke huske hvornår jeg sidst havde det, men det er da godt nok noget af det bedste!

Er det ikke et smukt syn?
Gaver fra d. 1, 2,  og 3 december.
Jeg havde langtfra forventet denne pakke, men det var en fuldstændig fantastisk overraskelse! <3 Der er endda små søde hilsner på hver pakke, hvor dejlige mennesker er de lige? Da jeg begyndte at læse brevet, gik der ikke længe før tåre trillede ned af mine kinder. Før jeg vidste af det kunne jeg ikke simpelthen ikke stoppe igen, men så pludselig var det som om der ikke flere tåre var tilbage, hvorefter  tårekanalerne så startede op igen. Så der sad jeg, alene på mit værelse, med brevet i hånden, tåre ned af kinderne, og et stort smil på mine læber. 

Det fik mig til at tænke på hvor heldig jeg virkelig er! Noget denne oplevelse har fået mig til at indse, er hvor mange personer der egentlig er der for mig, hvor mange der holder af mig, og hvor meget jeg holder af dem! Jeg er virkelig begyndt at indse hvor stor en betydning i hver i sær har, og hvor heldig jeg er at have netop alle jer omkring mig <3 og for det vil jeg sige tak. Tak for alle de dejlige beskeder, tak for pakkerne, tak for brevene, bare tak fordi i tænker på mig. Jeg ville ønske jeg kunne komme op med andet end bare tak lige nu, det virker bare ikke som nok, og hvis jeg kunne komme op med et ord, der beskriver, hvor stor pris jeg sætter på alt det i forskellige gør for mig, ja så havde jeg gjort det! Men sagen er den, at jeg virkelig er taknemmelig fra hele mit hjerte af. Så tak. Jeg ved ikke hvad jeg har gjort for at være så heldig, men jeg ved bare at I derhjemme, er alt hvad jeg kunne ønske og be' om.
"Hvis du koncentrerer dig om at finde det gode i enhver situation, vil du opdage at dit liv pludselig bliver fyldt med taknemmelighed, en følelse der nærer sjælen"

Håber ikke det blev for meget pladder at høre på, men jeg havde brug for at fortælle jer det, så nu er det sagt. 

Ha' nu en dejlig 2. advent søndag i advent, og rigtig glædelig jul til jer alle sammen <3 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar